U bent hier

Veel gestelde vragen i.v.m. verstoppingen. Een lijst samengesteld door ons, op vraag van onze klanten! Wellicht staat ook uw vraag ertussen.

Charms Pandora Beste Tochter, Pandora Charms Beste Freunde ebuypandora

Hieronder ziet u een lijst met vragen die onze klanten ons regelmatig stellen. Mogelijk staat ook uw vraag ertussen. Mocht uw vraag hier niet beantwoord worden, mag u ons uiteraard altijd mailen. Wij doen ons uiterste best u zo spoedig mogelijk te contacteren.

Veel gestelde vragen i.v.m. verstoppingen, een lijst samengesteld door ons op vraag van onze klanten ! 

Wat moet ik doen bij een verstopte riolering ?

In geval van een verstopte riolering komen wij meestal nog dezelfde dag bij u langs. In tussentijd kan u best het gebruik van de afvoer tot een minimum beperken. Handig voor onze firma is dat u reeds het rioleringsplan van uw woning bij de hand hebt. Dit bespaart ons veel zoekwerk.

 

Dude the cheapest I've seen some Jordans was for 90 dollars, no way your going to get a pair of balenciagas for 20 dollars rather in China or any where else
Adidas La Originals Black, Adidas Black And White Originals Adidas La Originals Black, Adidas Black And White Originals
Leather Vans Old Skool Black, Vans Old Skool Black Leather, Vans Old Skool - Men's Black | Leather http://carlosmantero.com81-leather-vans-old-skool-black-vans-old-skool-black-leather-vans-old-skool-men-s-black-leather.html
Pandora Charms Similar Style, pandora Beads And Charms, blue Butterfly Wing Charm http://ebuypandora.com/87-pandora-charms-similar-style-pandora-beads-and-charms-blue-butterfly-wing-charm.html

Gaan de leidingen niet kapot bij het ontstoppen met hoge druk ?

Nee, onze apparatuur is speciaal bedoeld voor het reinigen van leidingen
Uw leidingen zullen hierdoor niet beschadigen. Uitzonderingen zijn oude (eterniet) afvoerbuizen, die vaak al in zeer slechte staat verkeren.

Wat is de oorzaak van regelmatig terugkerende verstoppingen ?

Als eerste moeten we uitsluiten dat de verstoppingen worden veroorzaakt door het doorspoelen van vetten of vochtige doekjes.

Als we dit kunnen uitsluiten ligt de oorzaak van de verstopping waarschijnlijk aan een slechte staat van de riolering. Dit kan een verzakking, wortel-ingroei of een slechte constructie zijn, waarbij de afstand te lang is of er foutieve constructies zijn aangebracht.  

Deze oorzaken zijn echter meestal niet met het blote oog vast te stellen. ‘Den Ontstopper’ is u dan ook graag van dienst met een camera-inspectie, waarbij de oorzaak van de verstoppingen in beeld gebracht kan worden.

Moeten gres-/terracotta-buizen vervangen worden door PVC-buizen ?

Gres-/terracotta-buizen, hebben de eigenschap om na verloop van tijd aan de aansluiting te beginnen lekken, hierdoor wordt de onderliggende grond weggespoeld met breuk en verzakkingen tot gevolg. Wanneer deze buizen in de buurt liggen van struiken of bomen, hebben deze vlugger last van ingroeiende wortels.

 

They giving them fake Jordan for retail price

Wij raden u wel aan om bij renovatie de buizen te vervangen door pvc.

 

Buy replicas at uaplug they make good replica and I want to see the difference they even got auto lacing air mags

Wat is de oorzaak van een borrelend riool bij hevige regen ?

Wanneer uw riool bij regen een borrelend geluid maakt, duidt dit vaak op een verstopte riolering, ook kan slib in de afvoer zorgen voor luchtgebrek met deze borrelde geluiden als gevolg!

Wij raden u aan de riolering vakkundig te laten reinigen om zo problemen te voorkomen.

Een borrelend geluid bij extreme regenval wordt echter veroorzaakt door overbelasting van het hoofdriool. Hier is niets aan te doen.

Is vloeibaar wasmiddel beter dan poeder ?

Niet zonder meer. Belangrijker is de hoeveelheid zeep die u gebruikt en de diameter van de afvoer. Een verstopping wordt namelijk veroorzaakt door het schuim dat zich afzet tegen de binnenkant van de leidingen en daar een harde massa vormt die uiteindelijk de verstopping veroorzaakt.

Wat is de oorzaak van geurhinder ?

Geurhinder kan verschillende oorzaken hebben:

 • Sifons die droog komen te staan.
 • Slecht functionerende geurafscheider
 • Vaak is sprake van een defect of een vergetelheid bij de aanleg. Een putje is lek of de buizen zijn verouderd en laten geur door. Een afsluitdeksel dat bvb. vergeten is.  ‘Den Ontstopper’ spoort deze defecten vakkundig voor u op met een rookmachine.
 • Met deze methode wordt geur als het ware zichtbaar gemaakt, het is een succesvolle methode die bij 95% van onze klanten daadwerkelijk de oorzaak van de geurhinder heeft achterhaald.
 • Bij een (gedeeltelijk) verstopte riolering wordt bij het lozen van afvalwater lucht verplaatst, dit zorgt voor geurhinder. Grondig reinigen van de verstopte riolering lost het probleem op.
 • Slechte beluchting of lekkende rioolbuizen, deze oorzaken zijn vaak niet visueel waarneembaar maar kunnen door een camera-inspectie worden ontdekt.
 • Etc.….

Hoe komt het dat mijn septische put zo vaak geruimd moet worden ?

Een septische put ruimen zal vaker moeten gebeuren wanneer vochtig toiletpapier of ander toiletpapier dat niet verwerkt wordt door de septische put, door het toilet wordt gespoeld. Ook het doorspoelen van materialen die de bacteriologische werking van de put verstoren, zoals geurblokjes en schoonmaakmiddelen, leidt ertoe dat u vaker de beerput moet ledigen.

Wanneer moet ik mijn septische put ruimen ?

Wanneer uw beerput vol is moet u deze ruimen. U herkent dit aan het stijgen van het water in het toilet wanneer u doortrekt, waarna het langzaam weer wegzakt. Bovenaan de septische put ziet u een dikke, harde laag die de afvoer naar de septische put verstopt, in dit geval is het belangrijk dat u direct uw septische put laat ledigen.

Na het ruimen van de septische put kunnen verstoppingsproblemen in het toilet blijven bestaan. Wanneer u in dat geval een afspraak maakt met firma ‘Den Onstopper’, zorgen wij voor een snelle en vakkundige ontstopping.

Kan de septische put uitgeschakeld worden ?

Wanneer u uw toilet rechtstreeks op de openbare riolering wilt aansluiten dient u hiervoor toestemming bij uw gemeente te vragen. Als u deze toestemming heeft laat u de septische put ledigen en vervolgens het best volstorten met puin of zand.

Is de bestaande riolering verouderd dan raden wij u aan deze te vervangen. Omdat tevoren de fecaliën en andere stoffen werden opgevangen in de septische put en deze vanaf nu rechtstreeks naar de riolering gaan moeten deze buizen in onberispelijke staat zijn om geen verstoppingen te creëren.

EXTRA

Door onze jarenlange ervaring weten wij:

 • Hoe de afvoerleiding zou moeten liggen
 • Waar er ontstoppingspunten zouden moeten zijn
 • Waar er best een vetvangputje ( Ontstoppingspunt ) voorzien wordt
 • Enz.…
Prov.Antwerpen
Berlaar, Booischot, Duffel, Eindhout,
Emblem, Geel, Gestel, Gierle,
Grobbendonk, Hallaar, Halle,
Heffen, Heist op den Berg,
Herenthout, Herselt, Hombeek,
Houtvenne, Hove, Hulshout,
Itegem, Kasterlee, Kessel,
Koningshooikt, Lichtaart, Lier,
Lille, Lint, Malle,
 
Massenhoven, Meerhout,
Mol, Morkhoven, Muizen,
Nijlen, Noorderwijk,
Oelegem, Oevel, Olen,
Onze-Lieve-Vrouw-Waver,
Oostmalle, Poederlee, Poppel,
Pulderbos, Pulle, Putte,
Ramsel, Ranst, Ravels,
Rijkevorsel, Rijmenam,
,
 
 
'S Gravenwezel, Schilde, Schriek,
Sint Katelijne Waver,
Tielen, Tongerlo, Varendonk,
Veerle, Viersel, Vorselaar,
Vorst, Vosselaar, Vremde,
Walem, Wechelderzande,
Weelde, Westerlo, Westmalle,
Westmeerbeek, Wiekevorst,
Zandhoven, Zoerle-Parwijs, Zoersel
Vlaams-Brabant
Aarschot, Assent, Averbode,
Baal, Begijnendijk, Bekkevoort,
Berg, Betekom, Binkom,
Boortmeerbeek, Buken, Elewijt,
Gelrode, Haacht, Hever,
Hofstade, Holsbeek, Houwaart,
Kampenhout, Keerbergen,
Kortrijk-Dutsel, Langdorp,
Linden, Lubbeek,
 
Meensel-Kiezegem,
Messelbroek, Molenbeek-,
Nederokkerzeel,
Nieuwrode, Pellenberg,Rillaar,
Rotselaar, Scherpenheuvel,
Sint-Joris-Winge, Sint-Pieters-Rode,
Testelt, Tielt, Tildonk, Tremelo,
Weerde, Werchter, Wespelaar,
Wezemaal, Zichem.

ad

Den Ontstopper